Salát Emerald
Salát Emerald vyniká výraznou chutí a originálním spojením čerstvých hub s vejci, šunkou a parmazánem. Po odležení ho stačí jen dozdobit okurkou či jinou čerstvou zeleninou a podávat s křupavým pečivem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát Emerald
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73VN1
Moje poznámka
Salát Emerald
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73VN1
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 2 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sirael před 24 minutami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 30 minutami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 31 minutami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 2 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 4 hodinami
Suroviny:
žampióny,
majonéza,
šunka,
parmazán,
vejce,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
olej
Komentáře (1)