Suroviny
Porce: 1 ryba 3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 259 kJ / 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g |
| Tuky | 2,31 g |
| Vláknina | 15,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 54,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chraime- ryba v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPKv
Moje poznámka
Chraime- ryba v omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPKv
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 21 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 22 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 3 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 10 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 12 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 12 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 12 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 13 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 14 hodinami
Tématické fráze:
ryba v omacce,
kusbara,
ryby recepty,
jak dlouho dusit rybu,
ryba na kosticky v omacce,
ryba v cervene omacce,
ryba v chili omáčce,
ryba recept rajcata,
ryba diskuze
Suroviny:
olej,
česnek,
rajče,
voda,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
koriandr,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl,
ryba
Komentáře (13)
Jako rybu jsem zkusil pangase a byla to lahoda. Recept vřele doporučuji!
Gustavo Woltmann
Anika; na toto jídlo se hodí jakákoliv ryba. I sladkovodní i mořská. Není to recept třeba na chobotničku a budeš to dělat z ryby