Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 75 kJ / 18 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,67 g |
| Tuky | 1,55 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klokaní plátky v krémové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkx4
Moje poznámka
Klokaní plátky v krémové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkx4
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 6 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 6 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 6 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 10 hodinami
Tématické fráze:
klokaní maso,
klokaní maso recepty,
klokaní steak,
klokani maso recept,
klokaní steak recept,
recept na klokani maso,
recepty na klokaní maso,
recepty z klokaního masa,
recepty klokaní maso,
steak z klokana,
recept klokaní maso,
recept klokani steak,
klokaní kýta,
úprava klokaního masa,
klokaní guláš,
recepty klokani steaky,
klokanní steak,
klokani steaky,
recept na klokaní steak,
klokaní kýta recept
Suroviny:
kýta telecí,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
vývar masový,
smetana,
olivy
Komentáře (4)