Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 75 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
Tuky | 1,55 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klokaní plátky v krémové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkx4
Moje poznámka
Klokaní plátky v krémové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkx4
Nejnovější recepty
Polévka z červených paprik
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 5 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 7 hodinami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 2 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Miroslav73 před 2 hodinami
Naložená sušená rajčata ze sušičky
petvset před 4 hodinami
Cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
TondaJ před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
Hanka6677 před 4 hodinami
Tříbarevný tvarohový koláč
marunda před 4 hodinami
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 6 hodinami
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 7 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 7 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 8 hodinami
Tématické fráze:
klokaní maso,
klokaní maso recepty,
klokaní steak,
klokani maso recept,
klokaní steak recept,
recept na klokani maso,
recepty na klokaní maso,
recepty z klokaního masa,
recepty klokaní maso,
steak z klokana,
recept klokaní maso,
recept klokani steak,
klokaní kýta,
úprava klokaního masa,
klokaní guláš,
recepty klokani steaky,
klokanní steak,
klokani steaky,
recept na klokaní steak,
klokaní kýta recept
Suroviny:
kýta telecí,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý,
olej,
máslo,
vývar,
smetana,
olivy
Komentáře (4)