Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 332 kJ / 1 274 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 220,98 g | 
| Tuky | 40,17 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 300 mg | 
| Sodík | 806 mg | 
| Sůl | 1,70 g | 
| Sacharidy | 6,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opeříme a promícháme s pikantní paprikovou pastou.
	Krok 2: Rozpálíme pánev s olejem a maso velmi prudce opečeme tak aby maso bylo hotové a zůstalo příjemně šťavnaté.
	Krok 3: K takto lahodně pikantnímu – ostrému masu, přidáme na jemno nakrájenou cibuli na nudličky a obsah konzervy se sterilovanou zeleninou a necháme dusit společně s masem.
	Krok 4: Sterilovaná zelenina již při vložení je hodně měkká a dalším dušením nám příjemně zahustí masový základ. Jakmile je zelenina skoro rozvařena, tak přidáme sterilované fazole a již necháme jen prohřát.
	Krok 5: Podáváme v teplých plackách Tortillas, které po naplnění nemotáme do kornoutu, ale pouze přeložíme na polovic.
Zveřejněno 28. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pekelně ostré Tortillas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Y0
Moje poznámka
					
				
Pekelně ostré Tortillas
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2Y0
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 25 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 26 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 30 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							ostra papriková pasta recept, 
						
						
							makedonská kuřecí směs, 
						
						
							ostra paprikova, 
						
						
							papriková pasta ostra recept, 
						
						
							pekelná kuchyně česky online, 
						
						
							tortillas, 
						
						
							ostra smes na tortilla, 
						
						
							smes na naplnení do tortily, 
						
						
							ostré pasta, 
						
						
							pasta z černých fazolí recept, 
						
						
							pasta z černých fazolí - recepty, 
						
						
							fazolová pasta na tortily-recept, 
						
						
							pekelně ostré kuře, 
						
						
							pekelně ostré kuře na pánvi, 
						
						
							pasta na tortyly, 
						
						
							papriková pasta ostrá, 
						
						
							papriková ostrá omáčka-recept, 
						
						
							recept papriková omáčka ostrá, 
						
						
							pekelné fazole, 
						
						
							ostré kuřecí tortily
						
					
						Suroviny:
						
							kuřecí stehenní řízky, 
						
						
							pasta papriková pikantní, 
						
						
							cibule, 
						
						
							fazole červené v chilli, 
						
						
							zelenina sterilovaná, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (11)
... obézní? To je strašný označení. Navrhuji používat jako já:
- dobře rostlá/ý - pevná/ý - profilově laděná/ý
Hlavně, že je fajn na světě, a teplo v žaludku