Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 214 kJ / 1 963 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 26,68 g | 
| Tuky | 121,29 g | 
| Vláknina | 17,00 g | 
| Cholesterol | 259 mg | 
| Sodík | 296 mg | 
| Sůl | 0,61 g | 
| Sacharidy | 182,70 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Závin vytvoříme jako každý jiný jen s tím rozdílem, že zabalený závin zamotáme ještě do sítě z vnitřního sádla.
	Krok 2: Pečeme jako klasický závin. Závin má úžasnou vůni a jedinečnou chuť.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Moje poznámka
					
				
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 14 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							závin ze sádla, 
						
						
							jablečný závin ze sádla, 
						
						
							závin se sádlem, 
						
						
							jak se motá závin, 
						
						
							těsto na závin ze sádla, 
						
						
							závin z vnitřního sádla, 
						
						
							zavin jinak, 
						
						
							jablečný závim, 
						
						
							cukroví z vnitřního sádla, 
						
						
							jablecny zavin trochu jinak, 
						
						
							závin sádlo, 
						
						
							těsto z vnitřního sádla, 
						
						
							závin ze sýrového těsta, 
						
						
							jím trochu jinak, 
						
						
							jablečný závin se sádlem, 
						
						
							vnitrni sadlo recepty, 
						
						
							recept na závin ze sádla, 
						
						
							pečeme z vnitřního sádla, 
						
						
							závin sádlo recept, 
						
						
							závin ze syrového sádla
						
					
						Suroviny:
						
							těsto listové, 
						
						
							jablko, 
						
						
							skořice mletá, 
						
						
							cukr, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							rozinky, 
						
						
							mandle, 
						
						
							vejce, 
						
						
							blána tuková vepřová
						
					
	
			
	
Komentáře (22)
to nejsem..jen jsem od"fochu"
Já jsem se ptal několika řezníků a žádnej nevěděl jak se to jmenuje, jen jedno věděli jistě že bránice je sval ktery pomáhá s dýcháním.
Fantom má pravdu..výraz bránice,ač vžitý,je nesprávný....
správně je to,jak píše autor v receptu:tuková blána (záclona z mikr)(vnitřní sádlo)
já si tu chuť umím představit docela dobře i tomto pokrmu
já bych se toho rozhodně nebála..naopak,tento nápad se mě velmi líbí
A když se může dávat sádlo do buchet, proč by se nemohlo dávat navrch, vždyť je to tuk, jen jinak uspořádaný
znamenám si,vyzkouším,týýý jo