Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 214 kJ / 1 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,68 g |
| Tuky | 121,29 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 296 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 182,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Závin vytvoříme jako každý jiný jen s tím rozdílem, že zabalený závin zamotáme ještě do sítě z vnitřního sádla.
Krok 2: Pečeme jako klasický závin. Závin má úžasnou vůni a jedinečnou chuť.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Moje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
závin ze sádla,
jablečný závin ze sádla,
závin se sádlem,
jak se motá závin,
těsto na závin ze sádla,
závin z vnitřního sádla,
zavin jinak,
jablečný závim,
cukroví z vnitřního sádla,
jablecny zavin trochu jinak,
závin sádlo,
těsto z vnitřního sádla,
závin ze sýrového těsta,
jím trochu jinak,
jablečný závin se sádlem,
vnitrni sadlo recepty,
recept na závin ze sádla,
pečeme z vnitřního sádla,
závin sádlo recept,
závin ze syrového sádla
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
skořice mletá,
cukr,
strouhanka,
rozinky,
mandle,
vejce,
blána tuková vepřová
Komentáře (22)
to nejsem..jen jsem od"fochu"
Já jsem se ptal několika řezníků a žádnej nevěděl jak se to jmenuje, jen jedno věděli jistě že bránice je sval ktery pomáhá s dýcháním.
Fantom má pravdu..výraz bránice,ač vžitý,je nesprávný....
správně je to,jak píše autor v receptu:tuková blána (záclona z mikr)(vnitřní sádlo)
já si tu chuť umím představit docela dobře i tomto pokrmu
já bych se toho rozhodně nebála..naopak,tento nápad se mě velmi líbí
A když se může dávat sádlo do buchet, proč by se nemohlo dávat navrch, vždyť je to tuk, jen jinak uspořádaný
znamenám si,vyzkouším,týýý jo