Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 214 kJ / 1 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,68 g |
Tuky | 121,29 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 296 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 182,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Závin vytvoříme jako každý jiný jen s tím rozdílem, že zabalený závin zamotáme ještě do sítě z vnitřního sádla.
Krok 2: Pečeme jako klasický závin. Závin má úžasnou vůni a jedinečnou chuť.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Moje poznámka
Závin trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xV1r
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené barbecue fazole
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 4 minutami
Cuketové halušky
Saratice před 28 minutami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 1 hodinou
Pikantní plněné papriky
Pizla před 1 hodinou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 2 hodinami
Cuketový bramborák
Betes před 2 hodinami
Banánová bábovka
Verunkavh před 2 hodinami
Hrnkový koláč s tvarohem, povidly a drobenkou
rozinka370 před 2 hodinami
Tématické fráze:
závin ze sádla,
jablečný závin ze sádla,
závin se sádlem,
jak se motá závin,
těsto na závin ze sádla,
závin z vnitřního sádla,
zavin jinak,
jablečný závim,
cukroví z vnitřního sádla,
jablecny zavin trochu jinak,
závin sádlo,
těsto z vnitřního sádla,
závin ze sýrového těsta,
jím trochu jinak,
jablečný závin se sádlem,
vnitrni sadlo recepty,
recept na závin ze sádla,
pečeme z vnitřního sádla,
závin sádlo recept,
závin ze syrového sádla
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
skořice mletá,
cukr,
strouhanka,
rozinky,
mandle,
vejce,
blána tuková vepřová
Komentáře (22)
to nejsem..jen jsem od"fochu"
Já jsem se ptal několika řezníků a žádnej nevěděl jak se to jmenuje, jen jedno věděli jistě že bránice je sval ktery pomáhá s dýcháním.
Fantom má pravdu..výraz bránice,ač vžitý,je nesprávný....
správně je to,jak píše autor v receptu:tuková blána (záclona z mikr)(vnitřní sádlo)
já si tu chuť umím představit docela dobře i tomto pokrmu
já bych se toho rozhodně nebála..naopak,tento nápad se mě velmi líbí
A když se může dávat sádlo do buchet, proč by se nemohlo dávat navrch, vždyť je to tuk, jen jinak uspořádaný
znamenám si,vyzkouším,týýý jo