Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 286 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,49 g |
Tuky | 59,19 g |
Vláknina | 30,08 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bylinkové file zahrabané v bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZPN
Moje poznámka
Bylinkové file zahrabané v bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZPN
Nejnovější recepty
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno před 17 hodinami
Tortilla s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná mini tortilla
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborový koláč s drobenkou
daninako před 12 minutami
Květák s hráškem na paprice
Danoouch před 17 minutami
Bramborové placky s nivou
Monyk před 42 minutami
Vepřová plec na kmíně
Sima1996 před 1 hodinou
Mechový (špenátový) dort
attijka před 1 hodinou
Tvarohová zmrzlina s mangem
Martina68 před 2 hodinami
Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Tereziena před 2 hodinami
Černé palačinky s pomerančovou marmeládou a omáčkou
káťa před 2 hodinami
Pikantní kuřecí paličky
Marylka před 2 hodinami
Tématické fráze:
file recepty,
recepty na file,
recept na file,
zahrabané maso,
file recept,
filé bylinky,
filé recepty na bylinkách,
vše o bramborách,
recept file,
recepty file,
file na bylinkách,
file a brambor,
recepty,file,
filé,
vaření file,
zahrabané maso recept,
recepty na zahrabané maso,
file cibule brambory,
file jak dlouho vařit,
bylinkové recepty na ryby
Suroviny:
brambory,
pangasius,
česnek,
cibule,
citron,
tymián,
bazalka čerstvá,
koření provensálské,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření gyros,
sůl,
máslo,
olej olivový,
smetana,
sýr niva
Komentáře (7)