Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 946 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
Tuky | 36,52 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Libové maso, brambory, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku, přidáme hořčici, majonézu a rajčatový protlak, přidáme sůl a pepř dle chuti.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Moje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
bulharka pomazánka,
bulharka,
falešná bulharka,
bulharka recept,
bulharka z brambor,
pravá hovězí bulharka,
recept na bulharku,
pomazanka bulharka,
recept bulharka,
pravá bulharka,
bulharka z hovězího masa,
prava bulharska pomazanka,
bulharka na topinky,
recep na rajčatovy protlak,
bramborová bulharka,
bulharky,
bulharka s brambor,
bulharky pepř,
recept na pravou bulharku,
drůbeží bulharka
Suroviny:
maso hovězí,
brambory,
cibule,
okurka čerstvá,
protlak rajčatový,
hořčice,
majonéza,
pepř,
sůl
Komentáře (9)