Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta s kohoutem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Fantom

Středně náročný

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na medailonky, okořeníme dle chuti a krátce opečeme (nemusí být úplně pečené), žampiony nakrájíme na plátky a orestujeme na trošce oleje. Krok 2: Vejce rozklepeme a oddělíme bílky z kterých uděláme tuhý sníh, žloutky smícháme s mlékem,jedlou sodou, moukou, bylinkami, osolíme a vmícháme opatrně sníh z bílků. Krok 3: Brambory nakrájíme na plátky, naskládáme do pekáčku, pokapeme rozpuštěným bylinkovým máslem a osolíme. Krok 4: Vrstvu brambor rovnoměrně potřeme polovinou těsta,posypeme žampiony a orestovaným masem, potřeme druhou polovinou těsta, posypeme slaninou krájenou na nudličky a pečeme v předehřáté troubě na 160°C cca 25 minut :-)

Zveřejněno 11. 3. 2011

Poznámka autora Fantom

maso jsem měl opravdu z mladého kohoutka od kamaráda z Francie i s hlavičkou a nožičkama ale to jsem tam nedával :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta s kohoutem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv67

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchta s kohoutem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lv67

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ulozeno a uz se tesim na vyzkouseni :yes::yes::-p.

Hm,to bude dobré papaníčko!:yes:

:-)úžasný. Uděluji bod

Vypadá to hezky, jen mně by bylo kohoutka z Francie líto do zapékaného pokrmu:-8, ale to je tím, že pro mě je takové maso příliš nedostupné ;-) Ovšem z českého kuřete to bude myslím chutnat taky dobře:-p:yes:

Radunko ty šprýmařko:-D kohouta jsem popsal v poznámkach a Fritaty jsou omelety;-)

taky bych si dala:-8+:yes:

To znám jako Fritátu;-) a co porád máš s kohoutana? Kuřecí tak kuřecí a ne kohout:-O

;-) dával jsem petrželku kadeřavou, kerblík, pažitku, majoránku;-) ale jinak to neřešim, naškubu co mam a přidávam podle toho jak mi to voní v ruce;-)

Tak to je dobrůtka,to bych si dala hned.;-)+1:yes:

Uff, to jsem si oddechla, že nemusím jít krást sousedovi kouhoutka :-D:-D, já tam zkusím dát mražené hříbky, jaké bylinky jsi dal - já bych cítila libeček, petrželku, pažitku...:-p:-p:yes:

Tématické fráze:
recept na fritátu, fritátu, dort s kohoutem, omeleta z brambor, kureci buchta, recepty z francie, kohout recept, buchta s kuřecím masem, recepty na fritatu, co s kohoutim masem, recepty z hříbků buchta, kuřecí stehení řízky recepty

Suroviny:
brambory, máslo bylinkové, maso kuřecí, olej, mouka, sekaná, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu