Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto s hříbky a se zeleninou

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie333 kJ /
80 kcal
Bílkoviny2,49 g
Tuky0,72 g
Vláknina3,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvarime si ryzi podle navodu a pridame 2 hrebicky, trosku oleje a 1 cibuli. Krok 2: Pote si na trosce oleje podusime nakrajeny porek, rajcatko, papriku nakrajenou na prouzky a nasledne pridame nakrajene a rozmrazene hribky, kmin a houbove koreni a vse dusime do mekka. Krok 3: Potom smichame tuto smes s ryzi a podavame posypane strouhanym syrem. Ozdobime rajčátkem, nebo kyselou okurkou.

Zveřejněno 19. 3. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9p7z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9p7z

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

taky dělám;-):yes:

..posílám bodík, protože rizoto s čímkoliv můžeme... a je to mňamka...příště zkus syrovou rýži vsypat do směsky po přidání hříbků, zalít vodou a dusit spolu...rýže dostane chuť všech surovin...:-8

Vím, jak jsi název myslela, ale docela jsem si představila, jak na stole vsypu do rýže mražený hříbky :-D:-D:-D, jinak taky tak dělám :-p:-p:yes::yes:

Tohle jídlo miluju, děláme ho také (sice dohromady všechny suroviny) a říkáme mu "houboto". Určitě stojí za to ho zkusit. :yes:+ bodík

Tématické fráze:
rizoto s hříbky, houboto, dýňové krupoto, zeleninové rizoto s hříbky a parmazáne, hříbky s tempehem a rýží, houbove krupoto, rizoto hríbky, paprikové rizoto s hříbky, kávový žampiónový, zeleninové rizoto s hříbkama, rizoto z hřibky, rizoto z hříbků, pečená rýže s hříbkama, hříbky rýže recept, hříbky a rýže recept, recept pečené rizoto s hříbky, zeleninova smes s hribky, jak dusit hříbky, bíle rizoto se zeleninou, zeleninové houboto

Suroviny:
rýže, houba hřib, rajče, paprika čerstvá červená, pórek, koření houbová variace, sýr strouhaný, olej, cibule, koření hřebíček, kmín celý, sýr strouhaný

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu