Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 787 kJ / 7 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,69 g |
Tuky | 454,74 g |
Vláknina | 24,79 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 68,12 g |
Sůl | 183,82 g |
Sacharidy | 323,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Moje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 11 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 11 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 14 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 40 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 47 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí guláš,
jehněčí guláš,
jehněčí guláš recept,
skopový guláš recept,
irské recepty,
skopový gulaš recepty,
jehněčí guláš top recepty,
skopový guláš,
jehněčí gulaš recepty,
irské hovězí maso,
irský hrnec,
irský hovězí guláš,
guláš ze skopového masa,
recepty jehněčí gulaš,
irské maso,
gulas ze skopoveho,
gulaš z jehněčiho,
guláš z jehněčího masa,
irsky hrnec recept,
recept jehneci gulas
Suroviny:
kýta skopová,
cibule,
brambory,
mrkev,
pórek,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený,
masox,
sůl,
olej
Komentáře (23)
Bibi, zkusím i podle tebe, bod letí napřed, to nemůže být nedobré...
Chuť je výborná a vím, že jsem nedělala naposledy.
Děkuji za recept
Jinak ta první poznámka ohledně druhu masa byla myšlena tak, že by bylo škoda, kdyby byl recept v kategorii, kde by ho málokdo vyhledal (ze skopového moc lidí nevaří).Byla by škoda, kdyby zapadnul.
Poslední dotaz, manžel mi tu kouká na Tvůj recept a má choutky na guláš
Já ji mám v lednici, takže bych ráda gulášek spáchala hned dnes.
Bibi děkuji, nebyla jsem si jistá
Otázka na znalce-nemáte recept na Irish stew nebo je to totožný recept jako od Bibi?