Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 787 kJ / 7 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,69 g |
Tuky | 454,74 g |
Vláknina | 24,79 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 68,12 g |
Sůl | 183,82 g |
Sacharidy | 323,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Moje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Nejnovější recepty
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 2 hodinami
Domácí tatarák z lososa
Přidáno před 17 hodinami
Vanilková zmrzlina s jahodami
Přidáno před 20 hodinami
Křehký rebarborový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Asijské kuřecí kousky na sladkokyselo
Přidáno 23. 5. 2025 06:50
Maková roláda s jahodami
Přidáno 22. 5. 2025 15:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené těstoviny s krůtím masem
wimra před 50 minutami
Vepřové nudličky na hořčici
DanyDong před 2 hodinami
Expres kuře na paprice
bobina.c před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
76alena před 5 hodinami
Čočka na česneku a cibulce
PeterNorw před 12 hodinami
Rajská polévka III
Stup_d před 15 hodinami
Kakaové cookies
Ashelin před 18 hodinami
Tiramisu od Itala
Elzis před 20 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Robik před 20 hodinami
Kuřecí vývar z PH
Robik před 20 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí guláš,
jehněčí guláš,
jehněčí guláš recept,
skopový guláš recept,
irské recepty,
skopový gulaš recepty,
jehněčí guláš top recepty,
skopový guláš,
jehněčí gulaš recepty,
irské hovězí maso,
irský hrnec,
irský hovězí guláš,
guláš ze skopového masa,
recepty jehněčí gulaš,
irské maso,
gulas ze skopoveho,
gulaš z jehněčiho,
guláš z jehněčího masa,
irsky hrnec recept,
recept jehneci gulas
Suroviny:
kýta skopová,
cibule,
brambory,
mrkev,
pórek,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený,
masox,
sůl,
olej
Komentáře (23)
Bibi, zkusím i podle tebe, bod letí napřed, to nemůže být nedobré...
Chuť je výborná a vím, že jsem nedělala naposledy.
Děkuji za recept
Jinak ta první poznámka ohledně druhu masa byla myšlena tak, že by bylo škoda, kdyby byl recept v kategorii, kde by ho málokdo vyhledal (ze skopového moc lidí nevaří).Byla by škoda, kdyby zapadnul.
Poslední dotaz, manžel mi tu kouká na Tvůj recept a má choutky na guláš
Já ji mám v lednici, takže bych ráda gulášek spáchala hned dnes.
Bibi děkuji, nebyla jsem si jistá
Otázka na znalce-nemáte recept na Irish stew nebo je to totožný recept jako od Bibi?