Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 787 kJ / 7 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,69 g |
Tuky | 454,74 g |
Vláknina | 24,79 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 68,12 g |
Sůl | 183,82 g |
Sacharidy | 323,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Moje poznámka
Irský guláš sv.Patrika
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvV1
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 3 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 17 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 47 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
David Salamánek před 57 minutami
Cuketové zelí dušené
vanilj před 1 hodinou
Rychlá polévka z mletého masa
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Ivyjg před 3 hodinami
Čína, jakou svět neviděl
Veronika_1 před 3 hodinami
Vepřový guláš a domácí nočky
Blazenka před 3 hodinami
Bábovka BBB - báječná banánová bábovka
Fulda před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Pechule před 3 hodinami
Majonézové kynuté buchty
LenaCiz před 3 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí guláš,
jehněčí guláš,
jehněčí guláš recept,
skopový guláš recept,
irské recepty,
skopový gulaš recepty,
jehněčí guláš top recepty,
skopový guláš,
jehněčí gulaš recepty,
irské hovězí maso,
irský hrnec,
irský hovězí guláš,
guláš ze skopového masa,
recepty jehněčí gulaš,
irské maso,
gulas ze skopoveho,
gulaš z jehněčiho,
guláš z jehněčího masa,
irsky hrnec recept,
recept jehneci gulas
Suroviny:
kýta skopová,
cibule,
brambory,
mrkev,
pórek,
pepř,
bobkový list,
tymián sušený,
masox,
sůl,
olej
Komentáře (23)
Bibi, zkusím i podle tebe, bod letí napřed, to nemůže být nedobré...
Chuť je výborná a vím, že jsem nedělala naposledy.
Děkuji za recept
Jinak ta první poznámka ohledně druhu masa byla myšlena tak, že by bylo škoda, kdyby byl recept v kategorii, kde by ho málokdo vyhledal (ze skopového moc lidí nevaří).Byla by škoda, kdyby zapadnul.
Poslední dotaz, manžel mi tu kouká na Tvůj recept a má choutky na guláš
Já ji mám v lednici, takže bych ráda gulášek spáchala hned dnes.