Postup přípravy
Krok 1: Brambory nakrájíme na slabé plátky (nejlépe na robotu) a namočíme na 30-60 minut do studené vody, aby se vyloučil škrob. Několikrát propláchneme pod studenou vodou.
Krok 2: Osušíme v utěrce a fritujeme ve fritovacím hrnci na plný výkon dorůžova.
Krok 3: Ihned sypeme grilovacím kořením a důkladně promícháme.
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvN7
Moje poznámka
Smažené brambůrky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GvN7
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 15 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 6 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 9 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 9 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 10 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 11 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 12 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 12 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 15 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí bramburky,
smazene bramburky,
brambůrky recept,
domácí brambůrky recept,
domácí smažené brambůrky,
recept na brambůrky,
recept na domácí brambůrky,
jak udělat domácí brambůrky,
brambůrky,
hospodské brambůrky,
jak se delaji bramburky,
jak udělat brambůrky,
smažené brambůrky recept,
recepty na brambůrky,
recept brambůrky,
recept na smažené brambůrky,
brambůrky jana,
nejlepší brambůrky,
bramburky domaci,
hospodské brambůrky recept
Suroviny:
brambory,
olej fritovací,
koření grilovací,
voda
Komentáře (15)