Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 198 kJ / 1 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,32 g |
| Tuky | 91,37 g |
| Vláknina | 11,77 g |
| Cholesterol | 7,66 g |
| Sodík | 1,91 g |
| Sůl | 3,91 g |
| Sacharidy | 72,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný vepřový mozeček s krůtími srdíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7Lp
Moje poznámka
Zapékaný vepřový mozeček s krůtími srdíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O7Lp
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 14 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak odblanit mozeček,
odblanění mozecku,
vnitrnosti cloveka,
recept vepřové srdíčko,
odblanění vepřového mozečku,
jak upravit mozeček,
odblanění jater,
jak odblanit játra,
mozeček,
mozeček recepty,
recept-veprovy mozek,
jak odblanit mozek,
mozeček odblaneni,
odblanit mozek,
vepřové vnitřnosti,
příprava vepřového mozečku,
zapečený květák recept,
odblanění mozečku vepřového,
knedlicky do polevky z mozecku,
jak pripravit mozeček
Suroviny:
srdce krůtí,
mozeček vepřový,
brambory,
cibule,
cibule červená,
sýr plátkový,
paprika sušená sladká,
pepř,
květ muškátový,
koriandr sušený,
vejce,
sůl
Komentáře (5)