Jogurtové nepečené dia řezy
Jogurtové nepečené dia řezy s ovocem jsou vhodné nejen pro diabetiky. Díky šťavnatému ovoci a svěžímu krému zachutnají úplně všem. Tato odlehčená varianta se hodí nejen pro letní dny, použít můžete ovoce dle sezóny.
Suroviny pro 1 kus
dortová forma o průměru 28 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 598 kJ / 382 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 25,50 g | 
| Tuky | 4,84 g | 
| Vláknina | 10,20 g | 
| Cholesterol | 32 mg | 
| Sodík | 108 mg | 
| Sůl | 0,22 g | 
| Sacharidy | 33,15 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Moje poznámka
					
				
Jogurtové nepečené dia řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E5K
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 8 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 10 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 11 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 12 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 13 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 13 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 14 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 14 hodinami
						Tématické fráze:
						
							dia recepty, 
						
						
							dia řezy, 
						
						
							dia řezy, 
						
						
							diabetické recepty, 
						
						
							dia dezerty, 
						
						
							diabetické vánoční cukroví, 
						
						
							jogurtový řez recept, 
						
						
							diabetické cukroví, 
						
						
							diabetický dort, 
						
						
							dia jogurty, 
						
						
							celozrné cukroví, 
						
						
							dia dezert, 
						
						
							jogurtové recepty, 
						
						
							diabetické moučníky, 
						
						
							dia nepeceny dort, 
						
						
							nepečené řezy, 
						
						
							nepečené dia cukroví, 
						
						
							diabetická dieta recepty, 
						
						
							jogurtove cukrovi, 
						
						
							dia jogurt
						
					
						Suroviny:
						
							jogurt bílý, 
						
						
							sladidlo umělé, 
						
						
							rum, 
						
						
							vanilkové aroma, 
						
						
							mléko, 
						
						
							želatina prášková, 
						
						
							rama cremefine, 
						
						
							borůvky, 
						
						
							piškoty celozrnné
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (24)
U tohoto druhu želatiny je třeba si dát pozor jen na to, aby tekutina na rozpouštění nebyla hodně horká, želatina by pak neztuhla. Některé zdroje uvádějí, že teplota má být maximálně 60°C , jiné že 65°C.Takže na to je třeba dávat pozor. Na trhu je i plátková želatina a různé druhy cukrárenského želé, taky želatinový ztužovač, ale s těmito výrobky moc nepracuji, tak neporadím.