Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 229 kJ / 3 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,93 g |
Tuky | 79,20 g |
Vláknina | 39,25 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 312 mg |
Sůl | 1,36 g |
Sacharidy | 580,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6R1z
Moje poznámka
Vločkové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6R1z
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 9 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 12 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 16 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 1 hodinou
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
vločkova buchta,
vločková buchta s jablky,
řezy z ovesných vloček,
vločková buchta recept,
buchta z ovesných vloček s jablky,
buchta z ovesných vloček,
vločková bábovka,
ovesné řezy,
vločkové pečivo,
vločkové řezy bez mouky,
rezy s ovesnych vlocek,
recept na vločkovou buchtu,
recept vločková buchta,
vločkové řezy s jablky,
řezy a buchty,
recepty na ovesné vločky řezy,
řezy z vloček,
dietní vločková buchta,
sladka vločková buchta,
ovesná buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
vločky ovesné,
máslo,
cukr,
mléko,
kakao,
med,
prášek do pečiva,
skořice mletá
Komentáře (16)
Přidala jsem i foto.
Opravdu buchta výborná.