Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 174 kJ / 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,41 g |
| Tuky | 22,64 g |
| Vláknina | 6,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 896 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 15,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYmX
Moje poznámka
Smažená zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LYmX
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 18 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 7 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 8 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
smažená zelenina,
zelenina smazena,
smažená zelenina recept,
smažená zelenina na másle,
osmažená zelenina,
recept smažená zelenina,
smažená zelenina recepty,
smažená zelenina čína,
smažení zeleniny,
smazená mrazena zelenina,
smažená zelenina jako příloha,
recepty smažená zelenina,
zeleninové recepty,
smažená zelenina do polévky,
smažená zelenina,
jak smažit zeleninu,
jak smažit zeleninu,
recept na smaženou zeleninu,
zmažená zelenina,
jak sparit zeleninu
Suroviny:
brokolice,
květák,
karotka baby,
cibule,
olej,
voda,
omáčka sojová,
česnek sušený,
zázvor sušený,
paprika sušená sladká,
škrob
Komentáře (15)
Ale souhlasím se špagetkou, určitě bych jí nepředvářela, však ona dušením změkne. Opravdu se z ní pak ztratí zbytečně více vitaminů.