Suroviny
Porce: cca 12 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 568 kJ / 136 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,08 g |
Tuky | 11,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 2,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkový závin s meruňkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5qW
Moje poznámka
Meruňkový závin s meruňkovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V5qW
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 5 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 1 hodinou
Rajská omáčka
Jirka6363 před 1 hodinou
Drobenka na koláč
david.kroupa před 3 hodinami
Broskvové čatní
RadkaR před 4 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 6 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 6 hodinami
Tématické fráze:
meruňkový štrůdl,
merunkový závin,
štrůdl s meruňkami,
štrudl s vanilkovým přelivem,
zavin merunkovy,
merunkovy preliv na knedliky,
štrudl merunkovy,
závin z listového těsta s meruňkami,
merunkovy strudk,
zavin z merunek,
jablkový závin s vanilkovým přelivem,
meruňkový zavin zdravý,
meruňkový závin recept,
vanilkový přeliv na štrůdl,
merunkový závin s tvarohem,
koláč s broskvama,
štrudl z meruněk,
přeliv z meruněk,
jablkový štrůdl s vanilkovým přelivem,
recepty meruňkový závin
Suroviny:
těsto listové,
meruňky,
strouhanka,
mouka hladká,
tvaroh,
rozinky,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
smetana sladká,
žloutek
Komentáře (19)
nádherenka nádherná a stopro výborná
Simi - pro diabetiky je lepší vlastní nakládané ovoce ve vlastní šťávě a už nesladit, nebo mírně sladidlem
Jinak smetanu můžeš použít tzv.rostlinnou