Pečená makrela
Makrely sice nejčastěji konzumujeme jako součást pomazánky, ale i pečené jsou jednoduše úžasné. A nejlíp, když je připravujete venku. Máme pro vás recept na makrely pečené v marinádě se sušenými rajčaty.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená makrela
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98n3
Moje poznámka
Pečená makrela
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98n3
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 2 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
makrela pecena v troube,
makrela recepty,
makrela recept,
makrela v troube,
makrela,
recept na makrelu,
pečená makrela v troubě,
recept makrela,
recepty makrela,
recepty z makrely,
recepty makrela pečená v troubě,
recept na pečenou makrelu,
jak připravit makrelu,
recept makrela pečená v troubě,
recepty na makrelu,
příprava makrely,
jak upéct makrelu,
makrela pečená v troubě se zeleninou,
marináda na makrely,
pečené makrely v troubě
Suroviny:
makrela,
rajče sušené v oleji,
česnek sušený,
koření oregáno sušené,
sušená bazalka,
pepř mletý,
chilli,
sůl,
olej,
šťáva citronová
Komentáře (17)
Vážení pane alter_manne a ostatní, tento recept je pouze skrytá reklama na směsi koření od Avokáda a Vitany.
Není náhodou lepší, než anonymní směs použít vlastní výběr bylinek?
MAKRELU VYKUCHAT URIZNOUT HLAVU OCAS A PLOUTVE, PORADNE VYPLACHNOUT. NATRIT SMESI PEPRE, DRCENEHO KMINU A CITRONOVE STAVY. DOVNITR DAT UTRENY ROMADUR S CESNEKEM, KMINEM A MASLEM. PECT V TROUBE (CCA 180C) NA OLEJI S MASLEM A NAKRAJENOU CIBUKLOU, POLIVAT OMASTKEM. MOZNA PRILIT PRI PECEN I TROCHU VINA.
PODAVAT S BRAMBORY NEBO CHLEBEM. DOBROU CHUT!
Mám jednu zásadu - a sice tu, že nehaním něco, co jsem neochutnala a nikdy bych nehanila žádné jídlo, aniž bych se sama o něco nepokusila, vyfotila a podělila se o to s ostatními na webu.
Ale takových "kuchařů", co se jim stále něco nelíbí ( a nejenom u mých receptů ), je vás tu habaděj...
Vratim se zase ke svym osvedcenym bylinkam a postupum...