Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 369 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,46 g |
Vláknina | 9,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby si očistíme, vymyjeme studenou vodou a osušíme.
Krok 2: Do pekáčku si dáme trochu oleje, ryby si nasolíme i vevnitř, z obou stran je projedeme olejem v pekáči, uskládáme si je tam a polijeme šťávou z citrónu. T
Krok 3: akto připravené necháme alespoň hodinku odpočívat a nakrájíme si cibuli nahrubo (měsíčky), rajče na menší kousky, vše nastrkáme pod a na rybu, bazalku s fenyklem nasekáme a posypeme rybu navrch.
Krok 4: Dáme do vyhřáté trouby na 180-200°C, po půl hodině vyndáme, zalijeme vodou na dno, asi 250 ml a ještě 20 minut dopékáme a máme i šťávu z ryby.
Zveřejněno 19. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořské ryby na vavřínu, fenyklu a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYpn
Moje poznámka
Mořské ryby na vavřínu, fenyklu a bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYpn
Nejnovější recepty
Povidlový moučník
Přidáno před 43 minutami
Jehněčí na medu
Přidáno před 10 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 14 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 15 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špecle s uzeným a špenátem
kamilkamil před 47 minutami
Hajducká polévka
Jan Nemec před 51 minutami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 2 hodinami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 2 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 10 hodinami
Piškotový dortový korpus
DanielaWisz před 11 hodinami
"Listové" těsto snadno a rychle
skleroza před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Lenka Cech před 12 hodinami
Cuketový perník s jogurtovou polevou
DitaB před 12 hodinami
Tématické fráze:
morske ryby recepty,
jednoduchý recept na mořské ryby,
recepty mořské ryby,
fenykl recepty,
mořské ryby recept,
recepty z mořských ryb,
recepty na mořské ryby,
fenykl s rybou,
mořské ryby,
jedlé mořské ryby,
mořské ryby foto,
morske ryby fotky,
recepty morske ryby losos,
mořská ryba recept,
recept mořské ryby,
recept na mořské ryby,
losos fenykl,
foto morskych ryb,
bazalka na rybu?,
bazalka na ryby
Suroviny:
ryba mořská,
citron,
bobkový list,
cibule,
bazalka čerstvá,
fenykl,
rajče,
olej olivový,
sůl
Komentáře (15)
Já musela udělat trochu změny - použila jsem filet lososa, skleničku sušených nakládaných paprik a rajčat - ty jsem vyndala z oleje, dala namočit do vody, do tohoto oleje jsem ještě kápla citronový olej, přidala rozdrcený fenykl, bobk.list, bazalku, citronový pepř a dala do toho marinovat lososa na 2 hodiny. Pak už jsem pokračovala ve tvém receptu - takže zeleninu, cibuli atd., využila jsem i olej a zbytek marinády.
Pekla jsem jen cca 30 min. celkem
Určitě doporučuju
Bibinko,recept se mi moc líbí,ryby máme rádi
A fotky jsou
mě jsi nahnala slintavku do dutiny ústní
p.s. no nic no, jdu vobelhat drůbky a zblajznu pepřenky
joo a jestli nepřestane, tak víš kdo za to může bibi?