Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 790 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,16 g |
Tuky | 3,59 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 28,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Moje poznámka
Plátky na hořčici, mrkvi a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRM1
Nejnovější recepty
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 1 hodinou
Cuketové krokety
Přidáno před 3 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno před 15 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Nikaba před 27 minutami
Klasické palačinky
Zbynek Hladik před 33 minutami
Italská čočková polévka
poirotka před 1 hodinou
Dršťková polévka z předvařených drštěk
OstapBender před 2 hodinami
Ostružinový koláč s tvarohem
Kopici před 2 hodinami
Koláč s blumami a mandlovou drobenkou
DVJU7 před 4 hodinami
Bílkový chlebíček
rybarka007 před 11 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Veronikalll před 11 hodinami
Rajská omáčka
Jirka6363 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
david.kroupa před 13 hodinami
Tématické fráze:
plátky na hořčici,
tymián recept,
tymian recepty,
kuřecí maso na hořčici s mrkví,
vepřové plátky na mrkvi se smtanou,
veprove platky na kremske hortici,
vepřové v mrkvi,
vepřové plátky na hořčici,
plátek na na hořčici,
plátky v hořčici,
vepřové maso v mrkvi s horcici a tymianem,
veprove platky na mrkvi a šlehačkou,
veprovy platek na hořčici,
masové plátky v kremžské hořčici na cibuli,
maso s mrkví a hořčicí,
vepřové plátky na hořčici se šlehačkou,
vepřový plátek na kremžské hořčici,
vepřové plátky na mrkvi a cibuli,
maso na hořčici a mrkvi,
mrkev na tymiánu
Suroviny:
kýta vepřová,
mrkev,
cibule,
sůl,
hořčice kremžská,
tymián,
masox,
smetana zakysaná
Komentáře (10)
Colombo, omáčka opravdu nepotřebovala vůbec zahustit, mrkev a cibule po rozmixování udělaly své
Bibi, trochu podobné to bylo, to máš pravdu, ale s takovou zvláštní chutí té kremžské hořčice...