Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 096 kJ / 4 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,32 g |
| Tuky | 88,25 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 541 mg |
| Sodík | 491 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 825,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDx
Moje poznámka
Perníková buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRDx
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 1 hodinou
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 2 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 13 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vanilkové vafle
Merylas před 13 minutami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 38 minutami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 42 minutami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 55 minutami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 57 minutami
Vepřové na houbách
Darina před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 2 hodinami
Kuřecí čína
mcmiruska před 2 hodinami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 2 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 2 hodinami
Tématické fráze:
recept na pernikovou buchtu,
poleva na perníkovou buchtu,
perníková buchta s marmeládou,
perník recept,
buchty recepty,
perníková buchta s jablky,
pernikova buchta s tvarohem,
recepty na pernikovou buchtu,
buchta s medem,
pernikova buchta s čokoládovou polevou,
perníková buchta s jablky na plech,
pernikova buchta s čokoladou,
rýchlá perníková buchta,
buchta bez kypriciho prasku,
perníková buchta s ořechy,
recepty buchty,
buchta-perník,
perníková buchta s čokoládou a kokosem recept,
perník-buchta,
buchta recept
Suroviny:
voda,
mléko,
tuk,
med,
vejce,
mouka polohrubá,
cukr,
cukr vanilkový,
prášek do perníku
Komentáře (31)
Připadá mi,že je tam moc tekutin...L.
kia: