Postup přípravy
Krok 1: Ryby si uvaříme společně s kořením, libovolnou zeleninou a osolíme. Vaříme asi 15 minut. Pak rybu vyndáme a nadrobno pokrájíme a necháme vychladnout.
Krok 2: Vedle si pokrájíme i nakládané cibulky, kyselou okurku, červenou kapii a pak přidáme i nakládanou zeleninku na bramborový salát nebo nakládanou zeleninu - Moravanku.
Krok 3: Všechno pak smícháme v misce a přidáme bílý jogurt a tatarskou omáčku (může být i jemná light majolka). Opepříme, ochutíme a dáme do chladu. Podáváme druhý den s pečivem. Zdobíme dle sebe. Získáme také i výbornou polévku z ryb.
Zveřejněno 12. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQwp
Moje poznámka
Rybí salát ze štikozubce kapského s nakládanou barevnou zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQwp
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 4 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 3 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 4 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 6 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 7 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 9 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 9 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 10 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 10 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 10 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 10 hodinami
Tématické fráze:
štikozubec kapský,
rybí pepřenky recept,
nakladani ryb na salat,
nakládané ryby na kyselo,
pepřenky z kapra,
recept na pepřenky s kapra,
štikozubec kapsky recept,
rybí salát varmuža,
štikozubec kapský recepty,
rybi peprenky varmuza,
recept na rybí pepřenky,
rybí salát,
rybí salát recepty,
rybí pepřenky,
nakladane ryby,
jak udělat pepřenky,
domácí pepřenky,
mořská štika kapská,
domácí nakládané ryby,
štikozubec
Suroviny:
mořská štika,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
zelenina nakládaná,
cibulka,
kapie červená sterilovaná,
okurky sterilované,
jogurt bílý,
tatarská omáčka
Komentáře (21)
Kadlíku-rybí salát ani rybí pepřenky už od Varmuži nekupuju
takže rybičku zásadně od hlavičky k ocásku a v pevném skupenství,tudíž salát rozhodně beru