Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 203 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,96 g |
Tuky | 102,34 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 72,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Moje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 10 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprova rolada,
tymian,
bůčkový plát,
vepřová roláda recept,
pomodoro,
omacka z vypeku,
veprova rolka s ryzi,
vepřová roláda vid,
vepřové maso pomodoro,
roláda z bůčkového plátu,
veprova rolada susena rajcata,
vepřová rolka se sušenými rajčaty,
recepty z mletého vepřového masa,
veprov roláda recepty s obrázky,
jake vepřove maso na roladu,
jde k rolade ryze,
příprava vepř. masa na roladu,
roláda z ořezu žeber,
příprava pomodoro,
snitka tymiánu
Suroviny:
žebra,
rajče sušené,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
kost,
režná nit
Komentáře (12)
Jinak já nechválím také recept podle jména autora, ale jen podle toho jestli mne recept zaujal. A tenhle jo