Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláč s Fidorkovo - karamelovým tvarohem

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

srettka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 607 kJ /
384 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy96,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmrazené listové těsto vyválíme na plech tak, aby jsme měli malý rantlík. Krok 2: Tvarohy, smetanu, pudink a cukr vymícháme. Do směsi nalámeme Fidorky a smícháme. Vylijeme na listové těsto. Krok 3: 5 PL cukru v rendlíku roztavíme na zlatohnědý karamel, kterým tvaroh pokropíme. Krok 4: Pečeme dle trouby cca na 150°C, až začne zlátnout.

Zveřejněno 16. 5. 2011

Poznámka autorky srettka

Jsem dnes koupila zvýhodněné Fidorky, tvaroh a nějak jsem to prostě spojila. No a vznikla zajímavá chuť vláčného koláče;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pxY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9pxY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (34)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vladěna:tenhle byl ve vaničce.nepostřehla jsem žádné hrudky:-)

Jaký je to "červený" tvaroh? Jemný nebo normální hrudkovitý?

Dooga: tak to mě těší a děkuji za bodík:-)

PET-lahev:budu se těšit petule;-)

Před chvilkou jsem dopekl a je móóóc dobrý. :yes: +25

srettka: No popravdě sem si dala navečer kávu a tak sem večer nevěděla co dělat dřív...jak sem byla živá. Takže koláč jsem dopekla v jednu ráno ..jen ho dala vychladit a ráno se rozdělil ....a už nebyl :-D ale jakmile budu dělat znovu, tak to napravím, ju? ;-)

PET-lahev:tak to mě těší;-)škoda že není obrázek;-)

Předevčírem jsem pekla, je to chuťově velice zvláštní, ale rozhodně moc dobré...kdo ochutnal, ten chválil : ) posílám bodík..:-K

vyzerá to veľmi, veľmi lákavo :yes: už viem čo sa bude piecť cez víkend :-)

rychlé a úžasné:yes::yes::yes:

Lucietkaa:tak to mě moc těší, že moje občas šílená fantazie přišla k chuti i druhým;-):yes:

Opravdu vynikající koláč:-K:-K:-K mohu všem jen doporučit:-!:-!:-!

Klariska:ty kecko:-)) na plechu to je jak kus nějakýho klasa koláče, nic zvláštního, až pak to nasvícení, nějaký doplněček, tak to vypadá trochu k světu;-)
p.s. dneska je ještě lepší, než včera:-p

Srettko:-) krásné fotky. Na mě sice s karamelem příliš sladké, ale opravdu pěkné;-).

Teda to vypadá vážně skvěle :-p, ukládám a vyzkouším;-):-K a přidávám další bodík :yes:

Krása, musím zkusit, je to lákavé vážně pěkné:-K;-):-):yes:

Krása.:yes::yes::-p

Sretti, na plechu že to vypadá jako normální buchta? Vidím fotku, takhle jedle žádná normální buchta nevypadá! :-O:-K

Eliza:holka zlatá, já zase při tvých fotečkách ztrácím dech a podezřívám tě, že se bokem živíš uměleckou fotografií;-)
nakonec...díky tobě jsem se do toho focení a aranžmá víc ponořila:-8...takže v podstatě je ve výsledku i tvůj otisk:-K

Krásně vypadající moučník:-p+:yes:ta náplň musí být určitě dobrá:-*:yes:

:-K:-K nádhera samé dobré ňaminy:-*+11:yes::yes:

Noo, hezky si to pospojovala, jen co je pravda! :yes::-))+10 zaokrouhluju na desítky. :-D

To je fakt...mě hlavně zaujala ta kombinace listového těsta a pišingru v náplni :-p. No a ten karamel, pochopitelně.
Díky za pochvalu, ale upřímně si myslím, že v oblasti moučníků nejsem nic moc, neumím to naaranžovat (ani nakrájet), jako třeba ty...:yes:

Občas si vymyslím nejakú kombináciu pri varení,ale teda toto:-O:-Oby ma v živote nenapadlo...klobúk dole,Srettka:-KSkúsim:-p

Eliza:tak tam rozlámej klidně třeba hořkou Fidu, nebo čokošku Kofilu,Milenu...fantazii se meze nekladou;-) a při tvých fotkách, jak tě znám,vyjde z toho moučník na výstost královský a mě zas padne brada na prsa;-):yes:

Srett, ty tvoje moučníky...:yes::-K:-K. Na to holt musí být talent:-). Asi neochutnám, mám alergii i na kokos - ale pokusím se vytvořit, až mě chytne nálada upéct něco sladkého. Zatím aspoň bod pro tebe...

Tedáááá, to je nápad!!!:-p:yes:

To vypadá moc dobře, pokud mi zakoupené Fidorky vydrží až dojdu domů:-8:-8, asi zrealizuju:-p:yes:

Klariska:pššššt...nekřič to tak nahlas:-8 u nás mi říkají fešanda Hubertka:-8 ale jinak kelišová nepokradeš:-D
bané, na plechu to vypadá jako normální buchta, ale pak mě baví to naaranžovat a nafotit, aby to vypadalo dobře;-)

Tématické fráze:
koláč s tvarohem, kolac, jak se dela karamel, recepty s tvarohem, jak naaranžovat výlohu, koláče, rychly tvarohový koláč na plech, dort z fidorek, jak naarnžovat výlohu, buchta z karamelu, recepty z listového těsta s tvarohem, koláče s tvarohem, moučníky z listového těsta, moučníky s tvarohem, recept tvaroh, recepty.cz, moučníky z fidorky, co delat aby nebyl suchy tvaroh, fidorkova buchta, kolac z fidorek

Suroviny:
těsto listové, tvaroh červený, smetana na vaření, pudinkový prášek, cukr krupice, kokosová fidorka, cukr krupice

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu