Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 083 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 45,82 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 7,63 g |
Sůl | 19,37 g |
Sacharidy | 11,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Moje poznámka
Býčí žlázy - čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YVEA
Nejnovější recepty
Brokolicový chlebíček s cottagem
Přidáno před 8 hodinami
Linecké sušenky s čarodějnickým tématem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí vývar s domácí těstovinou
Přidáno před 14 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková růže
Přidáno před 22 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno 9. 5. 2025 11:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
bobnak před 5 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Veronika_1 před 6 hodinami
Majonézové koláčky bez kynutí
Monika146 před 8 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Kamila30 před 9 hodinami
Rebarborový koláč
hankaslaba@email.cz před 9 hodinami
Krupicová kaše
kodrla před 9 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 10 hodinami
Bublanina
scorpioon01 před 10 hodinami
Křenová omáčka
trdlo před 10 hodinami
Cibulová omáčka s karamelem
trdlo před 10 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na byci zlazy,
býčí žlázy recept,
byci zlazy recepty,
recept býčí žlázy,
recepty na byčí žlazy,
jak připravit býčí žlázy,
recepty býčí žlázy,
bici zlazy,
bíčí žlázy recept,
bíčí žlazy recepty,
býčí žlázy příprava,
recepty z býčích žláz,
příprava býčích žláz,
čína z býčích žláz,
byči žlazi,
býčí žláza,
býčí žlázy na cibulce,
býčí žlázy brno,
býčížlázy
Suroviny:
býčí žláza,
žloutek,
olej,
feferonka,
omáčka worcesterová,
maggi,
sůl,
cukr,
cibule
Komentáře (33)
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Býčí žlázy jsem jedla jako malá holka. Maminka je připravovala na cibulce s vínem, nebo smažila v těstíčku.
Zarazil mě Elizin názor, že je to přežitek z dob, kde lidé z hladu "sežrali" všechno... V tomhle s ní nemůžu souhlasit.
Býčí žlázy mají velmi jemné maso, a je-li správně upravené, stává se opravdovou DELIKTESOU. Býčí žlázy nejsou v pravém slova smyslu vnitřnostmi. Jsou to DROBY a na rozdíl od ledvin nebo jater se v nich NEHROMADÍ ŽÁDNÉ ODPADNÍ LÁTKY.
Více zde:
http://www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-d..." target = "_blank">www.lidovky.cz/byci-zlazy-netradicni-delika...
Jani, za receptík posílám +10.
Takže Jani, omluva...prý je to pro opravdové fajnšmekry...(tak to asi nejsem...