Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 339 kJ / 2 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,65 g |
| Tuky | 38,06 g |
| Vláknina | 25,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 551,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Moje poznámka
Kváskový hrnkový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwrB
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 3 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 20 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 21 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 1 hodinou
Pórková polévka s česnekem
ricci před 1 hodinou
Ošatkový chléb
Pajkujka před 2 hodinami
Kuře na paprice od Andy
Nikki1 před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
lunav1 před 3 hodinami
Koláč s banánem a vůní kokosu
ivdu22 před 3 hodinami
Polévka z dýně hokaido
Monika146 před 5 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 10 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 11 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb pro začátečníky,
chleba z kvásku,
hrnkový chléb,
hrnkový chleba,
kváskový chléb podle dity p.,
chléb z kvásku,
celožitný chléb,
domácí kváskový chléb,
pečeme z kvásku,
chleba s kváskem,
recept na chleba s kvaskem,
jak se peče kváskový chléb,
žitný chléb s kvasnicemi,
celožitný chléb recept,
kváskový chléb v domácí pekárně,
recept na chleba z kvásků,
nejlepší recept na bezlepkový chleba,
chleb s kvaskem,
domacichleb,
domácí chleba hrnkovy
Suroviny:
kvas žitný,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvasnice,
vločky ovesné,
Komentáře (11)
Chlebík, který je kynutý POUZE kváskem, přece může být nazván celokváskovým
S tímhle názvem plně souhlasím