Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 100 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,24 g |
Tuky | 24,88 g |
Vláknina | 3,42 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 5,92 g |
Sůl | 14,82 g |
Sacharidy | 47,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů.
Krok 2: Pánev s olejem rozehřejeme a maso z obou stran opečeme.
Krok 3: Jako příloha jsou nejlepší brambory, jakkoliv připravené.
Zveřejněno 29. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso "po čínsku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgR2
Moje poznámka
Maso "po čínsku"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgR2
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 44 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 36 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 2 hodinami
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 5 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
maso po čínsku,
kuřecí maso po čínsku,
kuřecí nudlíčky po čínsku,
krůtí maso po čínsku,
kuřecí po čínsku,
kuřecí placičky po čínsku,
sojové maso po čínsku,
krůtí prsa po čínsku,
kuřecí prsa po čínsku,
řízky po čínsku,
krútí nudličky po čínsku,těstovina,
kachní prsíčka po čínsku,
řízek po čínsku,
krutí po činsku,
drůbeží maso po čínsku,
krůtí nudličky po čínsku,
kuřecí řízky po čínsku,
kachni prsa po činsku,
recepty kuřecí maso po čínsku,
mleté maso po čínsku
Suroviny:
vejce,
hořčice,
solamyl,
maggi,
sůl,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
kečup sladký,
česnek,
pepř,
maso drůbeží,
olej
Komentáře (38)
Vím, že recept od ivulinky je vždy sázka na jistotu.
Masíčko bylo výborné, děkuji
Jak už jsem psala, podrobně jsem tu prostudovala neuvěřitelné množství marinád, hledala v rozšířeném hledání, ale tuhle s kečupem a tímto poměrem surovin jsem tu nenašla.
A taky si troufám říct, že nejde o žádné rošťáky nebo cikánské řízky, na to jsou jiné suroviny a jiné jejich poměry.
Jinak všem děkuji za milé komentáře a neregistrovaní mě nemohou svými poznámkami urazit
Každý dokáže napatlat různé marinády. Já osobně mám ráda osvědčené recepty marinád, u kterých je poměr ingrediencí již vyvážený a žádná ingredience nepřehlušuje druhou.
Di, co se týče názvu receptů, tak si myslím, že by člověk na tomto výborném kuchařském webu neměl puntičkářský řešit.
Ivulinko, posílám + 15.