Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 259 kJ / 301 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,55 g | 
| Tuky | 1,12 g | 
| Vláknina | 11,31 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 19 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 65,50 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rebarborovo-jablečná omáčka s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnK1
Moje poznámka
					
				
Rebarborovo-jablečná omáčka s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wnK1
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 15 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 16 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 20 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 50 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jablečná omáčka, 
						
						
							záváření rebarbory, 
						
						
							brusinková zavařenina recept, 
						
						
							omacka k masu z rebarbory, 
						
						
							rebarborová omáčka k masu, 
						
						
							rebarbora ke grilovanému masu, 
						
						
							recepty jablecna omacka k masu, 
						
						
							brusinkova omacka s jablky, 
						
						
							jak se ořezává rebarbora, 
						
						
							brusnice omacka recept, 
						
						
							jablečná omáčka k masu recept, 
						
						
							jablečná omáčka k masu, 
						
						
							omacka z reberbory, 
						
						
							rebabora, 
						
						
							rebarbora naložená, 
						
						
							mrkvovo jabelčná omáčka, 
						
						
							o majn goot, 
						
						
							omáčka ke grilovanému masu z rebarbory, 
						
						
							omáčka ke grilovanému masu z rebarbory, 
						
						
							slaná jablečná omáčka recept
						
					
						Suroviny:
						
							rebarbora, 
						
						
							jablko, 
						
						
							brusinky sušené, 
						
						
							brusinky zavařené, 
						
						
							cukr třtinový
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (17)
Všem vám děkuju a jsem ráda,že se vám omáčka líbí. Kdo má rád tyto kombinace tak si, doufám, pochutná
to já bych si dala,k tomu hermelínku to bude chutnat luxusně
Maruško,parádička..opět