Vařené koleno s křenem a hořčicí
Vepřové koleno můžeme jednoduše připravit v tlakovém hrnci. K dochucení stačí použít pepř, libeček a sůl. Servírujeme ho s čerstvým chlebem, křenem a hořčicí. Kromě vařeného kolena získáme silný vývar, který můžeme použít například do guláše.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Moje poznámka
Vařené koleno s křenem a hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw6A
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 22 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Darwin před 19 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 34 minutami
Sýrová topinka
VendaS před 1 hodinou
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 2 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 6 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 8 hodinami
Tématické fráze:
ovarové koleno,
ovarové koleno recept,
ovarové koleno v papináku,
jak dlouho varit uzene koleno,
vepřové koleno vařené v papiňáku,
jak vařit ovarové koleno,
vařené uzené koleno nejlepší,
vařené uzené koleno,
ovarové koleno v tlakovem hrnci,
varene veprove koleno,
jak dlouho varit koleno,
recepty vepřové koleno ovarové,
vařené vepřové koleno nejlepší recepty,
recept na ovarove koleno,
uzené koleno varene,
varene veprove uzene koleno,
jak dlouho vařit ovarové koleno,
jak dlouho vařit vepřové koleno,
vepřové koleno v papiňáku,
koleno v papinaku
Suroviny:
koleno vepřové,
sůl,
libeček,
pepř celý,
křen,
hořčice plnotučná,
pepř bílý mletý
Komentáře (22)
Uvařím ho ve vodě. Přidám ještě česnek a bobkový list. Na oběd ještě přiškrábu brambory, k tomu křen a hořtici.
Já vím, není to žádná dieta, ale snad se pro jednou nic nestane.
Vývar nechám schládnout a odeberu mastné. Hodí se na omáčku nebo polévku.
Koukám na ty tvoje dobroty a v tuhle hodinu budu muset jít něco slupnout...
To budu v plavkách brzy za pěknýho buřťouna!
Ale bodíka máš.