Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| Tuky | 36,66 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 833 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 21,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Moje poznámka
Rybí roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P6Gl
Nejnovější recepty
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 16 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 17 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 5 hodinami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečné lívance
Brumaire před 6 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 6 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 7 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 8 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 9 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 9 hodinami
Tématické fráze:
rybi rolada,
rybí rolády,
roláda z ryb,
rolada z ryby,
rybí roláda recept,
rybý roláda,
ribí prsty a bramborová kaše,
rolady z ryb,
vařené rybí maso,
roláda rybí,
www rybi rolada,
vařené rybí maso recepty,
rybý prsty a bramborová kaše recept,
rybí roládka - recept,
rybí maso vařené,
recept na rybí roládu,
rybi r'olada,
sushi, roláda z ryby,
rybí mletá roláda,
rybi rolada postup
Suroviny:
filet rybí,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
máslo,
ořech muškátový,
vejce,
strouhanka,
olej,
mléko,
vejce,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (13)
Hotové roládky hezky voněly a chutnaly.
Od manželky byla pochvala
Děkuji všem za komentáře.
tohle bude dobrota