Suroviny
Porce: 6 - 7 Remoska o průměru 24 cm
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 321 kJ / 2 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,76 g |
| Tuky | 112,13 g |
| Vláknina | 13,13 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 321,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovocný koláč pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EK7m
Moje poznámka
Ovocný koláč pečený v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EK7m
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 3 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 4 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin
Lucy27 před 25 minutami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 53 minutami
Moji utopenci
marky79 před 1 hodinou
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 3 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečeme v remosce,
koláč v remosce,
pečení sladkých moučníků v remosce,
ovocny kolac z remosky,
pečený koláč,
ovocny kolac v remosce,
koláč z remosky,
remoska recepty,
pecene kolace,
koláč do remosky,
ovocný koláč do remosky,
remosky na pečení,
moučníky z remosky,
remoska pečení,
pečené koláče a moučníky,
koláče z remosky,
remoska na pečení,
pečení koláčů,
moučníky v remosce,
pečení koláče
Suroviny:
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
citronové aroma,
vejce,
sůl,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
skořice,
višně,
smetana zakysaná,
cukr,
lupínky mandlové,
višně,
meduňka
Komentáře (23)
Remosku mám velkou a chtěla bych v ní také péci, jak to udělat? Vy máte vše krásně upečené.
Naštěstí jednu mám,tak už vím,jak ji využiju
Recept má za 1
spagetka: A můžeš mi říct, co mám s něma dělat?
mirca75: Já mám remosku hodně starou, ještě tu hliníkovou. Miruš, udělek klidně z půlky a třeba do dortové formy. Nebo i koláčové, ale jsou různě velké. Vysoké to je, právě to mělo být jednou proložené těmi višněmi v půlce, ale fakt se mi to těsto zdálo dost řídké. Bylo by to lepší, tak jsou jen na povrchu, já vím