Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný ovocný koláč v remosce

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 7. 2008 20:09

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 354 kJ / 1 997 kcal
Bílkoviny42,59 g
Tuky85,21 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 511 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy262,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koláč dělám už dlouho, jen to ovoce holt rádo klesá ke dnu. Peču ho i v normální troubě v koláčové formě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

10. 7. 2008 21:56

tejaja, já tu lžíci mouky určitě a to toho rybízu bylo trošku. Tady to bude těstem, že není tak hutné.

tejaja tejaja

10. 7. 2008 21:36

?erylas, neklesne;-)Koľko si tej múky poprášila ? Ja dávam tak 2 lyžice na ovolcie na celý veľký plech a ešte nikdy mi nekleslo. Naučila ma to babička;-)

Merylas Merylas

10. 7. 2008 21:31

Hella, ta bublanina z Majolky® vypadá silně jedle a ovoce nekleslo :-p Dík za radu, já to vyzkouším, jak budu péct v troubě, dělám ten koláč dost často i s mraženým ovocem.

Hella Hella

10. 7. 2008 21:22

Je pravda, že v remosce jsem to nezkoušela. Po těch 2 min. je jen lehce zapečený povrch, jen že se už nelepí. Přesně tak jsem to pekla včera, a pak jsem sem dávala fotku na Bublaninu z Majolky®.

Merylas Merylas

10. 7. 2008 21:12

tejaja, tak já to poprášené a promíchané s hrubou moukou měla a určitě, jak je ostatně vidět kleslo :no:
Hella, nemusím mít strach, že se mi to těsto nějak při manipulaci zdrcne a srazí, nebo klesne? Sice zas 2 minuty nejsou moc, ale konkrétně v té remosce jsou nejdříve zapečené jen ty boky a ne střed a tak by ty 2 minuty byly málo.

tejaja tejaja

10. 7. 2008 21:03

Ak nechcete, aby ovocie kleslo ku dnu, stačí ho pred pridaním na koláč premiešať s trošičkou múky. Potom nemusíte predpekať a ovocie určite neklesne:-)

Hella Hella

10. 7. 2008 20:55

Pokud nechcete, aby vám ovoce kleslo ke dnu, dejte do formy jen těsto, zapečte asi 2 min, pak na povrch naházejte ovoce, případně ho špičkou nože natlačte pod povrch zapečeného těsta.

vybusna vybusna

10. 7. 2008 20:13

urcite vyskusam:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: pečení v remosce remoska recepty pečeme v remosce vaření v remosce bublanina v remosce koláč v remosce recepty remoska recepty z remosky recepty do remosky jablečný koláč v remosce remosky na pečení koláč z remosky recepty v remosce ovocný koláč z remosky koláč remoska koláč s mraženým ovocem moučníky z remosky koláč do remosky štrúdl v remosce remoska kolac

Suroviny: tuk hera, cukr moučkový, vejce, mléko, kůra citronová, mouka hrubá, prášek do pečiva, rybíz, višně

TopRecepty.cz

Jemný ovocný koláč v remosce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/prV