Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 592 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,16 g |
Tuky | 46,22 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 95,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu oloupeme a nastrouháme na velkém okatém struhadle, vymačkáme z ní vodu a promícháme v míse s ostatními ingrediencemi, aby vzniklo polotuhé těsto.
Krok 2: Vymažeme zapékací misku nebo pekáček máslem, nalijeme těsto a pečeme na 200°C, až se okraje i povrch se pěkně vypeče dokřupava.
Zveřejněno 14. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketový nákyp po X té
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QAqM
Moje poznámka
Cuketový nákyp po X té
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QAqM
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 5 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 5 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 33 minutami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 1 hodinou
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 4 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 5 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 8 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 9 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 10 hodinami
Tématické fráze:
cuketový nákyp,
žlutá cuketa recepty,
cuketový prívarok,
nákyp z patizonu,
nákyp z cukety,
cuketový nákyp recept,
výrobky z cukety,
cukeťák,
recepty z dýně,
tykev recepty nakyp,
cuketový nákyp s uzeným masem,
recepty ze žluté cukety,
žlutá cuketa recept,
žluty patison recept,
plněnej bůček,
cuḳínový nákyp,
patizon nákyp,
cukety a recepty z nich,
ty z recepty z cukety,
tvary cuket
Suroviny:
cuketa,
maso uzené,
sůl,
pepř,
majoránka,
česnek,
vejce,
sýr cihla,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
mléko
Komentáře (18)
Pre ilustráciu ti prikladám fotky ( sú pri plnenej tekvici, pozri odkaz nižšie ), sú to sáčky so semenami. Keď budem mať svoju, tak ju sfotím aj na reze. Zatiaľ sú tekvice ešte malé.
http://www.toprecepty.cz/recept/2232-plnena-tykev/
Robím z nich od kompótu, cez polievky, prívarok, zapekané, plnené ...všetko. Nie všade sa hodí cuketa, práve preto, že má veľa vody.
A spíš to kuřecí, dobrou uzeninu jsme už snědli, takže je to jasné