Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený patizon nakyselo

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 9. 2011 21:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota45 kJ / 11 kcal
Bílkoviny0,42 g
Tuky0,03 g
Vláknina0,21 g
Cholesterol0 mg
Sodík1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opět jedno z jídel, které prostě neumím vyfotit lákavěji... Ale je to fakt výborná lehká večeře =) Pokud potřebujete spotřebovat i nějakou cuketu, přidejte ji!

Zdroj: www.labuznik.com

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Ef

7. 9. 2014 18:43

zkusila jsem to podruhé, i s úpravami, ale....nic moc:-/ pomohlo docela vajíčko

Petra

23. 9. 2012 10:50

Dobrý den, mohli by jste mi někdo poradit jak mám oloupat patizon, který má slupku hrozně tvrdou a nejde nožem ani rozpůlit? Mám ho poprvé. Díky

Kanyla

17. 9. 2011 16:09

Oveska: To mě těší, že chutnalo :-8

Oveska

17. 9. 2011 11:00

Díky za inspiraci, je to výborné :-)) Trošku jsem si recept poupravila, protože vinný ocet doma nevedeme, zakysanou smetanu jsem zaměnila za řecký jogurt a přidala jsem rovnou vařené brambory... Ale bylo to moc dobré ;-)

Pavla

14. 9. 2011 15:44

1974andrea: tak se sousedky neptej a běž si "půjčit" patizona :-D:-D

1974andrea

14. 9. 2011 13:07

Na takovýhle věci já jsem jako litá, akorát že patizon má jenom sousedka a nějak mi ho zapomíná nabídnout:-D:-//. Kdyžtak zkusím z nějaké tykve nebo dýně:-p:yes:

Anna Kocikova

14. 9. 2011 10:57

Může to být dobrota:-p+4:yes:A na fotce nevidím nic vadného,ani špatného;-):-Knaopak se mi zdá,že na tom černém podkladu jídlo hezky vyniká:yes:

JanaDorazinova

14. 9. 2011 10:18

Pavla: tak to buď fakt ráda. My ji vloni zkusili zasadit a sežrali nám ji slimáci:-// a pravda je, že cuketa je super univerzál;-)

Pavla

14. 9. 2011 10:04

No toť, já cuketu dělám všelijak, na sladko, na slano, zavařuju, smažím, dusím, krájím...., obdarovávám sousedy...mě se už o cuketě aj zdá :-D:-D. Já jsem totiž letos poprvé nasadila cuketu, a jedna sazenice se mě zdálo málo, tak jsem dala hned 4, tak příští rok už vím, že to je zbytečně moc :-D

Majdula

14. 9. 2011 09:49

Děkuji za receptík na patizon. Já ho ještě nejedla, ale zasadila jsem si ho letos na zahradu a teď hledám jak se upravuje ;-) Tak dneska je večeře jasná !! Díky moc:-K

Kanyla

14. 9. 2011 09:17

Pavla: jo jo, vždyť jsem to právě v poznámce psala, že by šla takhle i cuketa ;-) Ale zrovna tady na topkách je tolik cuketových receptů, že ji můžete dělat denně, ne? :-D

Pavla

14. 9. 2011 06:52

To vypadá fajne myslíte, že by takto šla udělat aj cuketa? Všem už cuketu vzala plíseň, ale naše cuketa, okurky a rajčata ne a ne chcípnout :-D, tak to potřebuju nějak zlikvidovat.

JanaDorazinova

13. 9. 2011 22:38

Já jsem patizon zatím zkoušela jen smažit, jako květák. Tohle nemusí být špatné. Některá jídla lépe vyfotit nejdou, ale na tvé fotce nevidím nic závadného:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak oloupat patizon jak oloupat patison patizon na smetaně patizon recepty patizon patizon jak oloupat jak nakrajet patizon patizona patizon na sladko patyzony dýně nakyselo patizón recept lehká jídla z patizonu patizon recepty na sladko recept patizon patyzony dýně patison dušený recept patizon kopr patizon bílý recept na patizon

Suroviny: patizon, česnek, šťáva citronová, ocet vinný bílý, kopr čerstvý, sůl, pepř bílý, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Dušený patizon nakyselo

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EKNK