Dušený patizon nakyselo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 67 kJ / 16 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 0,04 g |
Vláknina | 1,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opět jedno z jídel, které prostě neumím vyfotit lákavěji... Ale je to fakt výborná lehká večeře =) Pokud potřebujete spotřebovat i nějakou cuketu, přidejte ji!
Zdroj: www.labuznik.com
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 9. 2014 18:43
zkusila jsem to podruhé, i s úpravami, ale....nic moc pomohlo docela vajíčko
23. 9. 2012 10:50
Dobrý den, mohli by jste mi někdo poradit jak mám oloupat patizon, který má slupku hrozně tvrdou a nejde nožem ani rozpůlit? Mám ho poprvé. Díky
17. 9. 2011 16:09
Oveska: To mě těší, že chutnalo
17. 9. 2011 11:00
Díky za inspiraci, je to výborné Trošku jsem si recept poupravila, protože vinný ocet doma nevedeme, zakysanou smetanu jsem zaměnila za řecký jogurt a přidala jsem rovnou vařené brambory... Ale bylo to moc dobré
14. 9. 2011 15:44
1974andrea: tak se sousedky neptej a běž si "půjčit" patizona
14. 9. 2011 13:07
Na takovýhle věci já jsem jako litá, akorát že patizon má jenom sousedka a nějak mi ho zapomíná nabídnout. Kdyžtak zkusím z nějaké tykve nebo dýně
14. 9. 2011 10:57
Může to být dobrota+4A na fotce nevidím nic vadného,ani špatnéhonaopak se mi zdá,že na tom černém podkladu jídlo hezky vyniká
14. 9. 2011 10:18
Pavla: tak to buď fakt ráda. My ji vloni zkusili zasadit a sežrali nám ji slimáci a pravda je, že cuketa je super univerzál
14. 9. 2011 10:04
No toť, já cuketu dělám všelijak, na sladko, na slano, zavařuju, smažím, dusím, krájím...., obdarovávám sousedy...mě se už o cuketě aj zdá . Já jsem totiž letos poprvé nasadila cuketu, a jedna sazenice se mě zdálo málo, tak jsem dala hned 4, tak příští rok už vím, že to je zbytečně moc
14. 9. 2011 09:49
Děkuji za receptík na patizon. Já ho ještě nejedla, ale zasadila jsem si ho letos na zahradu a teď hledám jak se upravuje Tak dneska je večeře jasná !! Díky moc
14. 9. 2011 09:17
Pavla: jo jo, vždyť jsem to právě v poznámce psala, že by šla takhle i cuketa Ale zrovna tady na topkách je tolik cuketových receptů, že ji můžete dělat denně, ne?
14. 9. 2011 06:52
To vypadá fajne myslíte, že by takto šla udělat aj cuketa? Všem už cuketu vzala plíseň, ale naše cuketa, okurky a rajčata ne a ne chcípnout , tak to potřebuju nějak zlikvidovat.
13. 9. 2011 22:38
Já jsem patizon zatím zkoušela jen smažit, jako květák. Tohle nemusí být špatné. Některá jídla lépe vyfotit nejdou, ale na tvé fotce nevidím nic závadného
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Právě bylo uvařeno:
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 1 hodinou
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 2 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 13 hodinami
Sváteční koláčky
hkleslova@seznam.cz uvařil před 13 hodinami
Vepřové na žampionech, kari a smetaně
RenKa73 uvařila před 15 hodinami
Chřest s jahodami a mozzarelou
bludicky uvařila před 15 hodinami
Zeleninové lívanečky
vendyb uvařila před 16 hodinami
Toastová pizza v troubě
Duchy29 uvařila před 16 hodinami
Rybízovo-jogurtový koktejl
jankohrasko uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Upečte si dvoubarevné sušenky ze světlého a tmavého těsta. Jsou snadné a efektní
Patizon patří mezi tykve obecné stejně jako dýně, cuketa, lilek nebo baklažán: Víte, jak ho zpracovat?
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Tématické fráze: jak oloupat patizon jak oloupat patison patizon na smetaně patizon recepty patizon patizon jak oloupat jak nakrajet patizon patizona patizon na sladko patyzony dýně nakyselo patizón recept lehká jídla z patizonu patizon recepty na sladko recept patizon patyzony dýně patison dušený recept patizon kopr patizon bílý recept na patizon
Suroviny: patizon, česnek, šťáva citronová, ocet vinný bílý, kopr čerstvý, sůl, pepř bílý, smetana zakysaná
Dušený patizon nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EKNK
13 názorů