Postup přípravy
Zveřejněno 27. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Moje poznámka
Mražené fazolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ojNN
Nejnovější recepty
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 11 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 11 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 12 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 33 minutami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 2 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 4 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 5 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 5 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit fazolove lusky,
zamrazení fazolek,
zmrazování fazolek,
mrazene zelene fazolky,
jak zamrazit zelené fazolky,
mrazení fazolek,
jak zamrazit fazolky,
fazolove lusky mrazeni,
mražení zelených fazolek,
zmrazování zelených fazolek,
zelené fazolky mražení,
zelené fazolky mražené,
mrazení fazolových lusků,
jak zmrazit zelené fazolky,
jak mrazit fazolky,
mrazene zelene fazolky recept,
zamrazovani fazolek,
zamrazovani fazolek,
mražené zelené fazolky recepty,
jak mrazit zelené fazolky
Suroviny:
lusky fazolové,
voda,
Komentáře (21)
Citujem:"Niektoré ovocie a zeleninu treba pred mrazením blanšírovať (ponoriť na krátky čas do vriacej vody), aby sa inaktivovali enzýmy a kvasinky, ktoré by spôsobovali skazu potravín aj v mrazničke. Pri blanšírovaní sa môže stratiť časť vitamínu C (15 až 20 %). Preto sa ovocie a zelenina zmrazujú v stave svojej „vrcholnej kondície“ hneď po zbere, a tak sa stáva, že obsah živín v nich je dokonca vyšší ako v podobných „čerstvých“ produktoch."
Ale nemusíš mne ani odborníkom veriť, je to na tebe...
Klariska: