Sterilovaný česnekový květ
Mladé stvoly česneku lze použít jako výbornou přílohu a ozdobu. Jsou křehké a mají jemně česnekovou chuť. Protože jejich sezóna je krátká, můžeme je zavařit a používat pak po celý rok.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Moje poznámka
Sterilovaný česnekový květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r06k
Nejnovější recepty
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 4 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 12 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno 6. 7. 2025 17:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 52 minutami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Helen.salemiynah před 1 hodinou
Rybízová zmrzlina
Renata1101 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 5 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 5 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 5 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 8 hodinami
Tématické fráze:
zaštipování česneku,
česnekové stvoly,
sterilizace česneku,
zaštipovani okurek,
jak zavařit česnek,
česnekové výhony,
nakládání křenu,
pěstování česneku,
kdy zaštipovat česnek,
pěstování česneku pro začátečníky,
zaštipování paprik,
česnekový květní stvol,
česnekový stvol,
nakládání okurek bez sterilizace,
výhony česneku,
co s kvetem cesneku,
česnek zaštipování,
sterilovaný křen,
zastipavani cesneku,
česnekové květy-recept
Suroviny:
květ česnekový,
nakladač nova,
mrkev,
cibule,
křen,
koření hřebíček,
koření nové koření,
semínka hořčičná,
bobkový list,
koriandr,
tymián,
paprika sušená pálivá
Komentáře (13)
Přidávám je hlavně do číny a třeba i do rizota. Jsou fakt moc dobré
Další řešení je zavařit stvoly do menších skleniček