Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 901 kJ / 932 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,28 g |
| Tuky | 8,61 g |
| Vláknina | 13,92 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 1,90 g |
| Sacharidy | 178,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Moje poznámka
Knedlo-lilko-zelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vmB8
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 16 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 2 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 3 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 3 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 10 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 13 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 13 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 13 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 15 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 15 hodinami
Tématické fráze:
polentovy knedlik recept,
polentový knedlík,
recept polentovy knedlik,
špičaté zelí recepty,
varianty vepro knedlo zelo recept,
lilkové knedlíky recept,
polenta polotovar recepty,
varit se skodou,
lilek-jako polotovar,
knedlo zelo s kysanym zelim,
recepty -vepřo, knedlo,zelo,
polentovy knedlik se zelim,
knedlo lilek zeli,
recept lilko,knedlo zelo,
recept špičaté zelí,
polentovy knedlik recepty,
online knedlo zelo,
zeli spicate recept
Suroviny:
mléko,
voda,
polenta,
vývar zeleninový,
lilek,
česnek,
olej olivový,
sůl,
zelí kysané
Komentáře (13)
Polentu jsem taky nějak dlouho nedělala
Proč podivíni...?Tolerujme i jiné chuťové variace a neodsuzujme...!
Bylo to dobré.
Určitě bych hned neodsuzovala jinou variantu receptu,aniž by kdo okusil...
A jinak,u nás se pěstuje špičaté červené zelí,které po naložení(kysané) je tak dobré,plné vitamínů,že je ho škoda vařit.Kolikrát ho dávám jen tak zasyrova jako přílohu...