Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 663 kJ / 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,15 g |
Tuky | 29,11 g |
Vláknina | 28,32 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 92,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5AG8
Moje poznámka
Jáhlové risotto s hříbky a hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5AG8
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 9 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 21 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pivovarská bašta
oopicka před 35 minutami
Bratislavská buchta
Wikki před 1 hodinou
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 2 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 5 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 6 hodinami
Terezčiny ořechové muffinky
Drauska před 6 hodinami
Tématické fráze:
jáhlové rizoto,
jáhlové rizoto s hermelínem,
jáhlové recepty,
rizoto s hermelinem,
jáhlová pomazánka,
recept na jáhlové houbové rizoto,
jáhly recepty,
jáhlové ragu s hlívou ústřičnou,
jáhlové rizoto špenát,
jáhly - top recepty,
jáhlové rizoto krémové,
jáhlové ragú s hlívou ústřičnou recept,
rizotto s hříbky,
jahlov rizoto,
jáhly houby spenát,
jahlove rizoto s tofu,
recept jáhly špenát tofu hříbky,
jáhlov
Suroviny:
jáhly,
špenát listový,
houby lesní,
vývar,
sýr hermelín,
česnek,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
máslo,
sůl
Komentáře (8)
1974andrea:taky máme mangold,ale to je skoro úplně to samé,že jo