Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 181 kJ / 1 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,66 g |
| Tuky | 30,23 g |
| Vláknina | 21,70 g |
| Cholesterol | 309 mg |
| Sodík | 959 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 238,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kapsa se žampionovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwYG
Moje poznámka
Bramborová kapsa se žampionovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwYG
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 3 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 3 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčka z trouby
Sahula před 15 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 16 minutami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 42 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 1 hodinou
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 1 hodinou
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 3 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 4 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Tématické fráze:
jídla se žampiony,
žampionová jídla,
jídla ze žampiónů,
zampionove pokrmy,
jídlo se žampiony,
zampionová polévka,
pokrmy ze žampionú,
jídla z žampionů,
jídlo z bramborového těsta,
jídla z bramborového těsta,
pokrmy z bramborového těsta,
pokrmy z žampionů,
zampionove jidla,
smažená bramborová kapsa,
kapsa z bramborového těsta,
jídlo ze žampionu,
směs na topinky se žampiony,
pokrmy se žampiony,
jídla se žampiony recepty,
recept toceny salam
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hrubá,
sůl,
žampióny,
kabanos,
cibule,
pórek,
sůl
Komentáře (20)