Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 284 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,22 g |
Tuky | 117,39 g |
Vláknina | 8,17 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 17,06 g |
Sůl | 45,97 g |
Sacharidy | 131,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGER
Moje poznámka
Chleboráky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGER
Nejnovější recepty
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 4 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 13 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 2. 9. 2025 20:17:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 4 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 7 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 7 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 8 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 9 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 10 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 12 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 13 hodinami
Tématické fráze:
chleborák chlebový bramborák,
chlebobramborak,
chlebové karbanátky,
chlebové bramboraky(chleboráky,
chleborakyrecept,
recepty z přebytečného chleba,
cheburajky recept,
chlebobaky,
recepty online,
chleboráky.cz,
recept na bramboraky plneny kurem,
recepty z chleba,
vývar z chleba
Suroviny:
masox,
chléb,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
česnek,
sůl,
pepř,
majoránka,
olej
Komentáře (5)
Jinak souhlas, je to dobré, nesrovnávala bych to ale s klasikou, je to jiné ale dobré. Jen u nás bych si to mohla spapat sama a nikdo by nechtěl ani ochutnat, konzervativci noooo
mě chutnaly dokonce víc,než klasické,hlavně studené..výborné
doporučuji