Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 148 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,63 g |
Tuky | 390,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 986 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 127,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tak 2 - 3 hodiny před zdobením si uvaříme puding. Mléko, cukr, 2 pudinky na hustou kaši. Vše přelijeme do jiné nádoby, uhladíme, pomalu ze strany lijeme studenou vodu, necháme vychladnout. Voda nám zabrání škraloupu. Do stejné místnosti dáme obě másla a čekáme na stejnou teplotu.
Krok 2: Když je vše vychladlé, rozehřáté, připravíme si krém ke zdobení. Vodu z nádoby vylijeme, puding dáme do větší, vyšší nádoby a šleháme elektrickým šlehačem na kaši. Pak pomalu přidáváme máslo, stále vše šleháme. Pokud je krém málo sladký, můžeme přidat moučkový cukr, já dávám tak lžičku.
Zveřejněno 27. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Moje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 4 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 6 minutami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 8 minutami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 15 minutami
Koláče podle babičky
Eva_H před 22 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 1 hodinou
Domácí utopenci
Simona Maskova před 1 hodinou
Vláčný jogurtový koláč
Ludmila548 před 1 hodinou
Vepřový gyros v pitě
Daninek před 2 hodinami
Kynutý knedlík
Tynaja před 2 hodinami
Tématické fráze:
apstraktní dorty,
abstaktní dort,
dort dojté srdce,
abstraktní zdobení,
abstraktní zdobení dortů,
dorty s fotopostupem,
dort,
dort recepty zdobení
Suroviny:
korpus,
šlehačka,
ztužovač,
mandarinky,
alginátové ovoce,
kokos,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
tuk perla,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo
Komentáře (15)