Kuřecí rošťák
Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso doslova rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 370 kJ / 1 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,41 g |
Tuky | 25,55 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 793 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,67 g |
Sacharidy | 58,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve připravíme marinádu smícháním vejce, piva, mouky, Solamylu, sójové omáčky, hořčice a pepře. Podle chuti přidáme sůl.
Krok 2: Kuřecí maso nakrájíme na kousky a necháme marinovat nejméně 3 hodiny, může se nechat i přes noc.
Krok 3: Pak kousky na oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 25. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí rošťák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8q5
Moje poznámka
Kuřecí rošťák
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l8q5
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 3 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 3 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 1 hodinou
Cuketové karbanátky
pesmax před 1 hodinou
Stryky z Orlové
sonka.306 před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 2 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 2 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 2 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 2 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 3 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 3 hodinami
Tématické fráze:
rostaci z kureciho masa,
kureci rostaci,
rošťáci recept kureci,
roštáci recept,
recept na rošťáky z kuřecího,
roštáci recepty kuřecí,
recept na rošťaky,
rostak,
nakládané maso roštáci,
recept rošťáci,
rošťáci,
rošťák recept,
roštáci kuřecí,
kuřecì řízky rošťáci,
roštáky,
kuřecí rošťáci recept,
recepty rošťáci,
rošťáci s kuřecího masa,
top recepty kuřecí maso,
kuřecí plátek rošták
Suroviny:
vejce,
pivo světlé,
mouka hladká,
solamyl,
omáčka sojová,
hořčice,
pepř,
sůl,
maso kuřecí,
olej
Komentáře (16)
Petra H.: možná, byste si znovu měla přečíst recept i odkaz - pak pochopíte vy
Jako důkaz ti posílám obrázky.
Jen mi v surovinách chyběla sůl, tak jsem do marinády dala asi jednu kávovou lžičku.
Díky za výtečný oběd