Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 936 kJ / 224 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 16,59 g | 
| Tuky | 13,77 g | 
| Vláknina | 4,14 g | 
| Cholesterol | 466 mg | 
| Sodík | 184 mg | 
| Sůl | 0,38 g | 
| Sacharidy | 7,47 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Moje poznámka
					
				
Moravská kapsička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GwLy
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 52 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 19 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 20 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 24 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 54 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							moravská bašta, 
						
						
							moravská klobása recept, 
						
						
							vepřové kapsičky, 
						
						
							moravská kuchyně recept, 
						
						
							moravská kuchyně recepty, 
						
						
							recepty z moravské kuchyně, 
						
						
							moravské dobroty, 
						
						
							tradiční moravske recepty, 
						
						
							moravská klobása top recepty, 
						
						
							moravska kotleta, 
						
						
							recept moravská bašta, 
						
						
							jak dobře useknout kotlety, 
						
						
							moravská kuchyně, 
						
						
							moravská bašta recept, 
						
						
							tradiční moravské moučníky, 
						
						
							moravská kotleta recept, 
						
						
							jak useknout kotletu, 
						
						
							recept na mosave kapsičky, 
						
						
							plně na kotleta, 
						
						
							moravské klobásy recept
						
					
						Suroviny:
						
							kotleta vepřová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř černý, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							klobása moravská, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibule, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							feferonka, 
						
						
							sýr ementál, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (25)