Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 523 kJ / 1 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,42 g |
Tuky | 14,89 g |
Vláknina | 12,63 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 952 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 221,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Variace na indické sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Yg7
Moje poznámka
Variace na indické sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Yg7
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 9 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 15 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 27 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 31 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 41 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 44 minutami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 1 hodinou
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
indické sabdží,
indické recepty,
sabdží,
květákové sabdží,
indický sýr,
indická rýže recept,
indická kuchařka,
indické květákové sabdži,
indický blog o vaření,
sabží,
indické sábží,
recept balarama,
indicke sabdží recept,
výborné sabdží,
sabdzi se smetanou,
sabdží recept,
indicky recepty,
co je sabdží,
květákové sabdží recept,
indické sabdží s jogurtem
Suroviny:
brambory,
rýže těstovinová,
sýr tavený,
smetana,
koriandr čerstvý,
kmín mletý,
kurkuma,
česnek,
sůl
Komentáře (12)
http://ssalonis2.blogspot.com/
Škoda, že sem už nechodí Mischamant, ta by nám to osvětlila, jak to je...