Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené tvarůžkové chleby

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mneneznas

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 100 kJ /
502 kcal
Bílkoviny60,48 g
Tuky23,87 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 2,47 g
Sůl5,97 g
Sacharidy10,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krajíce chleba rozkrojíme na poloviny a namažeme ramou. Krok 2: Na chleby poklademe na část chlebů šunku a na část anglickou. Krok 3: Do robota dáme cibuli a rozsekáme, potom k ní přidáme tvarůžky a rozsekáme na jemno. Krok 4: Na každý připravený chleba dáme hromádku tvarůžků s cibulí a dáme pod gril. Jakmile se tvarůžky částečně rozpustí zalijeme je vajíčky rozšlehanými s petrželkou a solí. Krok 5: Dáme znovu pod gril a necháme zapéct do zlatova. Podáváme s kyselou okurkou a čalamádou.

Zveřejněno 14. 9. 2011

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P62l

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P62l

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Díky je to výborné :-):-)
díky všem ;-)

:-OTo vypadá moc dobře:-p+11:yes:

krutibrko:-O:-O tohle bude "voňavá":-D dobrota:yes::yes:;-):-p:yes:

Je to fakt skvělé, docela rychlá večeře pro více lidí;-)

Mňamkové!:-p:yes:

krásný fotky...jistě vynikající večeře ;-)

tvarůžky miluju:-*:-p;-)ukládám:yes:

1974andrea: určitě ne.;-) Měla jsem jeden kousek toho chleba kolem 18 hodiny a bez anglické, jen s kolečkem šunkového salámu;-). Je to moc dobré a pod chleba jsem dala jen pečící papír. Tvarůžky jsou dietní a protože jsem to dělala jen ze 2 krajíců, použila jsem jen 1 vajíčko;-)

Jana Remkova:Ty jo:-O, tohle do sebe ládujete v 10 hod večer? To bych asi do rána neusnula:-D

To je rychlost :-D:-D Díky za foto, :-)):-))

To je rychlost
Jani, co? VYNIKAJÍCÍ a hned přidávám i foto!;-):yes:

Tématické fráze:
zapečené tvarůžky, chleba s tvarůžkama, zapečené chleby, zapečené chleby, tvarůžky s chlebem, recept zapečený chléb s tvarůžkem, zapeceny chleba, zapečený chléb, tvarůžkové recepty, zapečený chleba s tvarůžkama, zapečeny chleb s tvaružkama, zapékané tvarůžky, zapékané chleby, zapečené tvarůžky s chlebem, chleba ve vajíčku s tvaruzkama, zapečený chléb s tvarůžkem, zapečené krajíce chleba, chléb zapečený, zapečené tvarůžky recept, chleba ve vajíčku s tvarůžky

Suroviny:
chléb, sýr tvarůžky kulaté, cibule, vejce, petržel, sůl, rama máslová, šunka, slanina anglická

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu