Suroviny
Porce: 8 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 109 kJ / 3 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,47 g |
Tuky | 142,37 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 345 mg |
Sodík | 6,62 g |
Sůl | 16,54 g |
Sacharidy | 365,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bačovy šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Gr
Moje poznámka
Bačovy šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p9Gr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 23 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 10 minutami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 20 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 5 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 11 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
bačovy taštičky,
šátečky,
bačovi taštičky,
satecky s brynzou,
vařené šátečky,
bačovy taštičky recept,
šátečky recept,
plnené šátečky vařené,
šátečky s mákem,
satecky s bryndzou,
plněné šátečky vařené ve vodě,
domácí šatečky,
šátečky z domácí pekárny,
bacovo tasticky,
bacovo tasticky z brambor,
brynzové šátečky,
šátečky vařené ve vodě,
tvarohové šátečky vařené,
vdolky plněné zelím,
recept bačovi taštičky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
sůl,
mouka hrubá,
mouka hladká,
brambory,
olej,
cibule,
slanina anglická,
brynza,
vejce,
sůl
Komentáře (63)
cathleen:dnes jsem donesla vzorek do práce a velmi chutnalo,mám tě pochválit
No a ten bača mi zase připadá, jako kdyby měl na uších činely.
Čau, jdu k očnímu
A potři je rozšlehaným vejcem, budou se krásně lesknout + posyp makem nebo semínkem.
Na babinci bude chtít spíš každý jen zobnout, ochutnat
Všechny je máte "jak na výstavku"
se sublimací vydatně pomáhal syn
no,já si teda šátečky představuju jinak...např.ty tvoje,ano, to jsou šátečky
rebeka: rebi, jsem ráda, že chutnají, patvary to teda v žádném případě nejsou
tvůj recept opět nezklamal...s těstem se fantasticky pracuje, nemusela jsem nic podsypávat, je krásně pružné, chuť úžasná, je to voňavé a dobrééé
akorát ty moje patvary
kdybys chtěla moje fota smazat,tak klidně,aby to třeba neodradilo další pekařky
zaokrouhluju na krásných 30 bodíků
a děkuji
za chvíli jdu na to
jsem zvědavá,jestli to nezmastím
pak podám raport
Simona Kucerova:
Jinak se už těším, jak vyzkouším