Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 120 kJ / 29 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800,13 g |
Sůl | 2 000,26 g |
Sacharidy | 0,44 g |
Postup přípravy
Do břišní dutiny omytých ryb vložíme pár větviček rozmarýnu a pokapeme je citrónovou šťávou. V pekáčku vytvoříme "lůžko" velikosti ryb asi ze třetiny solné hmoty. Vložíme ryby a přiložíme je otvory v břiše k sobě, aby se příliš soli nedostalo dovnitř. Zbytek hmoty rovnoměrně rozložíme po rybách za všech stran.
Vložíme do trouby předehřáté na 200°C a pečeme 20-25 minut. Krok 2: Odstraníme upečenou krustu a podáváme s bílým pečivem, trochou másla a plátkem citrónu.
Zveřejněno 22. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský vlk v mořské soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XkD8
Moje poznámka
Mořský vlk v mořské soli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XkD8
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 21 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 3 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
mořský vlk,
morsky vlk recept,
mořský vlk recepty,
recept mořský vlk,
recepty mořský vlk,
morský vlk v soli,
vlk mořský,
mořský vlk filet recept,
ryba mořský vlk,
mořský vlk foto,
mořský vlk v troubě,
příprava mořského vlka,
mořský vlk příprava,
vlk mořský recept,
mořský vlk ryba,
úprava mořského vlka,
mořský vlk v solné krustě,
ryba mořský vlk recepty,
mořský vlk na soli,
recepty na morsky vlk
Suroviny:
mořský vlk,
sůl mořská,
bílek,
voda,
rozmarýn čerstvý,
šťáva citronová
Komentáře (25)
Rebeka má pravdu, díky sněhu se z té soli stane opravdová krusta, která při pečení nepropustí jedinou molekulu chuti a sůl působí na maso rovnoměrně a adresně.
Ale poradil mi zatraceně dobrý recept, kluk jeden rybářská...
Ale Ty máš zasloužený bod, věřím, že to je dobré
Jak Vám závidím ty farmářské trhy, já si nějakou slušnou rybku koupím, jen když jedeme do Makra do Plzně
El, krása
a je to dobré