Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 478 kJ / 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,98 g |
Tuky | 6,97 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6yx
Moje poznámka
Hovězí z jednoho hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6yx
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 12 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 57 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
květová špička s rozmarýnem recept,
hovězí květová špička recepty,
recepty z jednoho hrnce,
večeře z jednoho hrnce,
hovězí květová špička recept,
květová špička s rozmarýnem,
recepty do jednoho hrnce,
hovězí maso v jednom hrnci,
maso z jednoho hrnce,
recept z jednoho hrnce,
hovězí květová špička,
z jednoho hrnce,
hovězí květová špička v pomalém hrnci,
hovezi kvetova spicka s rozmarynem,
květová špička recept,
recepty na hovezi kvetovou spicku,
recepty na jídla z jednoho hrnce s hovězího masa,
maso v jednom hrnci,
hovězí s bramborem z jednoho hrnce,
hovězí se zeleninou v jednom hrnci
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
petržel,
cibule,
vývar,
sůl,
pepř,
olej,
mouka hladká,
tymián
Komentáře (6)